2013. július 22.

Köpök a multikulti sírjára


Jaj, hogy én Boris Vian, ezt de sajnálom! Pedig de szerettem volna, ha be tudnak illeszkedni, ha békében tudnának velünk élni ezek a gyarmati bevándorlók! Ej azok a szép 50-es évek – még álmodoztunk! Párizs szívében, egy füstös kis dzsesszklubban, azokon a TAJTÉKOS NAPOKON, mikor a trombita megszólalt... Még hittünk a békés együttélésben. Hittük, hogy MINDEN HULLA FEKETE... Ma meg verik egymást a különböző színű népek. És MINDEZ A NŐK MIATT... Már megint egy nő miatt! De most már KÖPÖK A SÍROTOKRA!

Nem messze tőlünk, Trappes-ban, Párizs egyik elővárosban ment ezúttal péntek éjjel a bunyó. Az egész balhé azért kezdődött, mert csütörtökön letartóztattak egy férfit, ugyanis fojtogatni kezdett egy rendőrt, amikor az igazoltatni akarta a feleségét. Az asszony, az arcát eltakaró női muzulmán öltözéket, burkát viselt. (Mondom, hogy MINDEZ A NŐK MIATT!) Nos, pacifista íróként, a demokrácia őszinte híveként szégyellem magamat, de nálunk, Franciaországban, tiltják a burka viseletét. Vallásszabadság ide, vagy oda. Szóltam is a bolond Daniel Cohn-Benditnek, hogy ugyan szálljon már le a magyarokról! Ne pofázzon már annyit a magyar alkotmányról, hanem kicsit figyeljen a francia helyzetre is! Ugyanis Párizsban, a rendőrök jogosan, törvényesen zaklathatnak valakit, csupán vallása miatt. Hisz tiltva van a burka viselete. A szabadság, az egyenlőség, a testvériség hazájában. De a ronda Cohn-Bendit a füle-botját sem mozdította. Mindig csak az az Orbán izgatja fel.

Igaz, péntek este a bevándorló barátaink sem viselkedtek valami szépen. A letartóztatás miatt tüntetést szerveztek. Úgy kétszázan a rendőrség elé mentek és téglával kezdték ostromolni az épületet. MINDENKIT MEGNYÚZUNK – üvöltötték a népek. Ez nagyon csúnya dolog. PUSZTULJON MINDEN RUSNYASÁG! Mondom: pacifista vagyok! De vajon miért van mindig balhé Franciaországban? Miért nem tudnak a bevándorlók velünk békében élni?

A bolond és rusnya Cohn-Bendittől hallottam, hogy a magyaroknál van egy párt, a zsebnáci Jobbik, amely az iszlámot támogatja. És úgy általában multikulti ellenes. Állítólag antiszemiták is. Ez hogy jön össze?

Át is hívtam Bokros Lajos urat, aki jobboldali magyar politikus, hogy magyarázza már el. Ő lefordította nekem a kurucinfó oldalon lévő jobbikos kommenteket, hogy tisztán lássak. Az egyik azt mondja, hogy: „Ébredj Európa nyakadon az iszlám csőcselék! Fegyverbe!, fegyverbe!” A másik szerint Vissza kell toloncolni ezeket a selejteket”. No meg többen féltik a „fehér európát”. Aztán valaki közbeveti, hogy az arabok „a Jobbik fő szövetségesei”. Őt gyorsan lehülyézik. Idézem: „Budösbogar!!” „Te nagyon hülye!” Aztán meg kőkeményen kórusban zsidóznak egyet – hogy kicsit megnyugodjanak. Miközben Vona Gábor sorra látogatja az arab nagykövetségeket. Agyrém!

Jaj mi lesz így veled, szeretett Franciaország?! Mi lesz így veled Európa?! Mi lesz így veled magyar radikális jobboldal?

És MINDEZ (megint) A NŐK MIATT!

Vendégszerzőnk, az igazi Boris Vian írása a Tutiblognak

U.i.: a nagybetűs mondatokkal saját könyveimet reklámozom.

© 2013 Tutiblog, AllRightsReserved.

Működteti a Blogger