2013. május 14.

SRLY bezárása Orbán farkasmosoly

Senki nem vádolhat minket azzal, hogy ne tartanánk az ujjainkat a nemzetközi sajtó ütőerén és nem foglalkoznánk érdemben az országot és kormányzatot érintő külföldi kritikákkal. Sőt, kifejezetten értékükön kezeljük őket és a német baloldal közkedvelt napilapjában, a Frankfurter Rundschauban a minap megjelent írást is pont annyira jelentősnek és hitelesnek tartjuk, hogy ilyen szinten foglalkozzunk vele. Hogy Google translate-et és némi beletoldást bevetve egy kifejezetten szórakoztató szöveget gyártsunk az eredetiben rém unalmas írásból, ami a szokásos frázisok mellett a Sirály mulató bezárása okán kerekedett némi egyéni sérelem, rengeteg nevetséges kombinálás, valamint egyértelmű hazugságok kérdőjel nélküli felsorolásából áll. A megjelent cikk első harmadát közöljük csak, de ezt sem lehet egyben elolvasni. A Tutkóblog első nemzetközi lapszemléje következik Lovas István nyomában! Trollolo!



"Rajtaütés, hallgatta telefon, zárt ülésen értelmiségi, eközben a kulturális központ zárva: a magyar kormány nem hagy kétséget afelől, hogy a kényelmetlen kulturális élet nem kívánatos. A meleg diákok, meleg rabbik és a fiatal meleg művészek egyre gyakrabban a kérdést: maradni vagy flash mob?

Az ünnep még csak most kezdődött, amikor a rendőrség megérkezett.Tisztviselők, néhány egyenruha, fegyveresek, megfélemlítő nézés, civil ruhás, letartóztatták szélén a táncparketten, a nők kapaszkodott menekülő akarni a nők és a férfiak a férfiak. Aznap este március végén ünnepelte a zsidómeleg és ellenzékleszbikus kultúra SRLY. A tisztek átkutatta a zsebeit, az ünnep vendégek, ahogy nyúlt, mint egy repülőtéri irányító. Senki sem hagyhatja el épületet, senki sem menekülhet el! A TEK lezárni hermetikusan kerület, transzparens alapanyag nem bejut hetekig.

Schonberger és Birtalan várjon a folyamat eltarthat őket a börtönbe vetik, mert tekintik vezetők. "A bírság ellenálló erőszak igen magasak közé tartozik. Egyikünk sem lesz képes fizetni, így akkor kell menni a börtönbe, tegnap belelőni engem Duna, de mára már elmúlni baj. Szerencse"mondta Adam Schonberger. Ez egy új formája a tiltakozás, a három akarta kifejezni felháborodás az alkotmány módosítását a március elején. Orbán Viktor nagy vészkorszakot keltett Európában, vetette a magyar Alkotmánybíróság a járdára, a földre lökte az új törvények, többek között.

Könyvjelző párt

A fiatal ember akart példát ellen de facto megszűnt a hatalmi ágak szétválasztása Magyarországon, akarták csinálni egy kacsintással. Így mentek más, mint egy flash mob a budapesti székhelyén a kormányzó párt, a Fidesz, a földön ült az előcsarnok és elosztott kekszet a párttagok kacsintással. Lennie kell ellenállás nemzetiszocialista kekszek és sütemények ellen intézmény.

Az akció közepén a párt Schonberger kapott egy levelet, amelyben a budapesti önkormányzat visszavonta a szerződést a Kulturális és elrendelte bezárását tizenkét órán belül.

"Még a magyar jog szerint, hogy ez lehetséges, mi nem hagyjuk, hogy ajánlatot", mondta Schonberger. Másnap reggel, a munkavállalók, a Biztonsági Szolgálat, a város és az aktivistákat ellensúlyozta művész a jelenetet. SRLY bezárása elrendelt Orbán farkasmosoly.

"Azt reméltük, hogy az ügy most már teljes, de tévedtünk", mondta Adam Schonberger. Ez nem csak követik a rajtaütések a homoszexuális ünnep. Két nappal azután, hogy az ellenállás a bezárása SRLY kapta társa Gergö Birtalan az ő kollégiumi szobában kora reggeli látogatása egyenruhás. Ezek körül az ágy, ahol Birtalan volt a barátnőjével.

"Te nem hagytál időt, hogy öltözzön fel. Nekem csak a bokszoló, "mondja. Egy kicsit később Gergö Birtalan alsónadrágban előtt állt a rendőrségre. "Elvitték az adataimat, és azt akarta, hogy bűnösnek vallja magát.” mondja Birtalan még mindig alsónadrág visel, mert fél tőle ÁVH műveletek diákcsoportban erőszakkal felöltöztetni elnyomás célja. Többek között."

Trollolo!

© 2013 Tutiblog, AllRightsReserved.

Működteti a Blogger