2014. október 31.

Dafketünti, avagy nem fizetünk adót György királynak!



ORBÁN MA MEGHÁTRÁLT! De folytatjuk a harcot a netadó teljes eltörléséig - tüntetés ma 18 órakor a József nádor téren – jött szembe velünk az esemény, úgy látszik, nem vették be az internetadó elleni tüntetések szervezői az esemény utáni tablettát. Hiába hátrált ki az Orbán az adatforgalom alapján zabrálni szándékozott netadó mögül, és ezt most talán meg is lehetne ünnepelni, nem. Akkor sem! Ők nem sörözéssel, hanem újabb fagyoskodással válaszolnak a sikerre. Sebaj, gyakorolni kell a tüntetés-szervezést.

Inkább eljátsszák a japán katonát a Kincs, ami nincsből, aki azt hiszi, még tart a világháború.

Kábé az érződik az esemény meghívójából, mintha egyenesen sajnálnák, hogy az Óvé visszakozott, mert így nehezebb lesz az internetsracra alapozva kiépíteni a szélessávú széleskörű „társadalmi támogatást” a Zorbán elleni ellenzéknek. Persze még ott a gumicsont, hogy lesz ebből még nemzeti konzultáció, hát, ugye a tüntetők most akkor itt és most lekonzultálják a véleményüket. Valahogy mégse annyira menő dolog egy lefutott cucc ellen rázni az öklünket, ez olyan, mint amikor a Magyarnemzet vagy a Demokrata az SZDSZ ellen ír vezércikket 2014-ben. Oké, az internetadó még csak péntek reggel óta nem létezik gyakorlatilag, így nem volt idő lehiggadni és lemondani a tüntetések és az egészensokanvoltunk okozta eufóriáról.

Istenverése ez az Orbánviktor, már tüntetni sem lehet ellene! Diktatúra!!!!

A Kaiju megint meglepetést okozott - ha törökgábori értelemben elemezzük - miután másodosztályon hazavonatozott Svájcból! Elegánsan elengedte a netadót, pedig mindenki az várta, hogy még jobban beleáll. Lehet, ki kellett volna találni egy vészforgatókönyvet, hogy a tüntetés után felébredt vágyakat milyen módon lehet másképpen levezetni, hogy ne csináljanak magukból hülyét ország-világ előtt. Hogy Orbán mégis visszakozik, arra ugyanis láthatóan nem készültek a legfrissebb ellenzéki vezetők. Elképzelem Gulyás Balázsék péntek reggeli, ébredés utáni ábrázatát, amit a tanácstalanság súlyosbít a válságstáb-értekezleten: visszavonta, bazmeg, most mit csináljunk, nem erről volt szó, eddig nem így csinálta! Még meg is sértődnek Gulyásék Orbánra, hogy elvette a legújabb játékukat.

Oda a csattogós lepke!

Vajon mi lesz a következő lépés? Milyen hívószavakat lehet most összebúsongani a romkocsmák félhomályában? Van egy remek javaslatunk, ami egyszer fényesen bevált, egy hozzájuk hasonlóan kontraszelektált ürgét repítet a pultba: Orbán valamikor nem akarta visszaadni a 16 ezer forintot a nyugdíjasoknak! Régen volt, de nem akarta! Meg nem is úgy volt, de akkor is!

… …


De Rendezhetnénk tüntetést a szovjet csapatok kivonulásáért! Meg a német csapatok kivonulásáért is! Hongkong visszaadásáért Kínának, az elnyomó Brit Birodalomtól! Ha már a britek, akkor említsük meg, hogy mennyire elképesztő siker volt Gandhitól India felszabadítása, de folytassuk! Permanens felszabadítást! És szabadságot az Egyesült Államoknak, le György királlyal, nem fizetünk neki adót!

© 2013 Tutiblog, AllRightsReserved.

Működteti a Blogger