2013. április 29.

Hát ez fantasztikus!


Annyi stressz, annyi álmatlan éjszaka után végre Közeledtek! A baloldalra amúgy sem jellemző (Elvtárs! Segítsd a lebukottakat!) széthúzás most végre megszűnni látszik! Hála Istennek Marxnak, végre rádöbbentek a mi kedves vezetőink, hogy sokkal fojtogatóbb a barna esők ólmos szele, sokkal borzasztóbb a rémálom, hogy egészen kis hazánk neve még négy évig Orbanisztán marad, és sokkal könyörtelenebb a vízió, hogy még 2015-ben sem vehetjük meg azt a régóta kiszemelt Rolls Royce-t / budai villát / luxusyachtot, minthogy holmi szappanoperába, vagy alternatív westernfilmbe illő féltékenység, hovatovább valamelyik gyámolító amerikai nagybácsink pártossága éket verjen közénk!

Szerencsére időben figyelmeztetett benneteket a sok ideológiailag képzett BBC Pravda-kompatibilis elvtársunk, Mester Ákostól Vicsek Ferencig, Bojtár B. Endrétől Tamás Ervinig, hogy baj lesz, ha nem fogtok össze! Hogy Joker kacajaként fog végigfutni a mi drága fővárosunkon (ó, te szép és dekadens Budapest, már három éve, hogy karvalyok uralkodnak fölötted) Orbán Viktor kárörvendő nevetése (szegény fejünk!), ha az egyénieskedés miatt nem sikerül legyőzni a démont.

De végre, végre, végre: Közeledtek! Mesterházy Attila barátságos és meleg tekintete Bajnai Gordon zseniálisan vibráló kocsonya tüzes nyíl tekintetébe fúródott! Baloldali kéz szorított baloldali kezet! Hát felmelengette a tavasz a szíveket! Szebb ez, mint amikor Isaura először dobta oda zsenge ágyékát Leonciónak, vagy mint egy varrógép és egy esernyő találkozása a boncasztalon. Egység elvtársak, egység! Ez a lényeg, a koncon majd idejekorán megosztozunk!


© 2013 Tutiblog, AllRightsReserved.

Működteti a Blogger