2013. november 24.

Oktatófilmen a nyírbátori közmunkás törpök


Nem nyugszik az ellenzék, most a Bajnai-brigád rázza tovább a lófaszfát. Törökzsoltit idéző rafináltsággal álltak bele a következő oktatófilm ügybe. A bajai öntökönrugást az MSZP és a DK prezentálta ügyesen, az Együtt-PM-et aljasul kihagyták a nagy filmgyártási összefogásból, ezért most csináltak egy sajátot. Idén Karácsonyra egyik fideszes sem fog hülye ellenzéket kérni a Jézuskától. Felesleges volna. 

Összetolták az asztalokat és áthozták a szomszéd szobából a székeket az Együtt-PM Alkotás utca 17-19 szám alatti székházában, hogy a teljes párttagság odaférjen és összedugták a fejüket mind a harmincketten. - Nekünk is kell egy videó, ami bizonyítja a Fidesz aljasságát! - adta ki a feladatot a Bajnai Gordon, miközben ott sem volt és pont az ellenkezőjét mondta. - Kinek van egy jó ötlete? Orbán Viktor azt mondta az EP ülésén, hogy mindegyik magyarnak van egy. Elvileg mi is magyarok vagyunk, még te is Gábor, hiába fintorogsz - nézett egyenesen Scheiring Gábor szemébe, de lehet nem is oda nézett.

Mindenkinek volt végül ötlete, de a legjobbnak közfelkiáltással végül azt választották, ahol egy félközelin két bringás beszélget a kamerával és egymással és olyanokat mondanak, hogy a polgármester 5000 pénzt fizet a közmunkásoknak, ha kimennek libával tüntetni a Nyírbátorba előadást tartani igyekvő Gordonka ellen. Aki lehet ott sem lesz és lehet nem is azt mondja, amit mondani fog. És mert ez a Gordon, a  maga kis 4-5 százalék közötti pártocskájával már annyira érdektelen, hogy 5000 pénz alatt ki sem mennek kurvaanyázni elé, ezért már ezt is a Fidesznek kell intézni. Magyarország spontán kurvaanyázások tekintetében sokkal rosszabbul teljesít, mint Bajnai idejében. Ezt, mint tényt, jelenthetjük ki.


A terv maga  volt a tökély. Mesteri. A képet, hangot eltorzították, nehogy bárki felismerje bennük egy Bajnai koncerten csápoló keménymag tagjait, háttérnek egy megfelelően semmitmondó helyet választottak és elegánsan nem mutatták meg a kamerának az 5000 piszkos pénzt, amit egyenesen a polgármester adott ugye, mert az tényleg túlzás lett volna. Idáig minden rendben - és zuhantak tovább...

Mert azért egy kisebb elkúrás csak belopakodott oldalvást a zseniálisan megtervezett és mesterien kivitelezett leleplezésbe. Egy olyan apróság, miszerint Nyírbátor polgármestere, aki Balla Jánosné nevet kapta a keresztségben a mozgalomban, történetesen szocialista. Nem csak érzelmeiben, pártszínekben is. Nyírbátor már csak ilyen kitartó. Náluk nincs kétharmad, még félharmad sincs, ott sosem fog fideszes nyerni. Régivágású komcsi környék, a kamerákkal amúgy vegyes viszonyt ápoló Veress János birodalma. Ha ott bárki is fizet egy közmunkásnak, hogy szaladjon ki a városba érkező vagy nem érkező Gordon elé egy libával és mondja meg neki, hogy mit keresel itt, te fasz, menjél vissza Pestre és kerítsd elő a libák árát!, az biztos nem fideszes lesz. Fideszes polgármester meg pláne... De legalább hupikék törpikéket békén hagyták...


© 2013 Tutiblog, AllRightsReserved.

Működteti a Blogger