2013. november 11.

Grand Theft Sukoró


100 milliárd forint csinos összeg. Ennyit kellene kifizetnünk kártérítés gyanánt. 10 millió (érintett) magyart alapul véve mindenkinek, gyermektől az aggastyánig, Szociális Unióstól a hungaristáig 10.000 kemény magyar forintot. Köszönjük, Ferenc. November 10-étől a washingtoni független bíróság most ezt fogja nekünk eldönteni. Hogy kell-e fizetni nekünk, valaki más huncutsága miatt 10 rongyot fejenként. Köszönjük Washingtoni Független Bíróság. Hiszünk benne, hogy ami nálunk huncutságnak számít, az Washingtonban is annak számít majd…Igazságos a Nagytesó.

Ezzel a Sukoróval a Feriék tényleg az országra hozták a córeszt. A korábbi kaszinóberuházókat képviselő Vigotop nevű ciprusi cég ugyanis több mint 100 milliárd, - várjunk, várjunk, kiírom nullával is – szóval 100.000.000.000 Forintra perli a magyar államot az elmaradt haszna miatt. A washingtoni tárgyalás igazi próbája a baloldali összefogásnak, hiszen régi barátaink mind részt vesznek majd a perben, ki ezen, ki azon az oldalon, vagy mindkettőn egyszerre, vagy egyiken se, de leginkább a sajátján ugye. A Gordon szerint például az ő korábbi, még a hazai pályán tett vallomása a magyar érdekeknek felel meg, Washingtonban mégis a felperes Virágék használják majd fel. Aztán ott az Osztó Peti, aki a Bajnai embere, ő mégis a magyar állam oldalán áll majd. Semmi gond, majd cserélnek olykor, ha már elfáradtak. Csak tudnánk, hogy Bajnai mire alapozta a vallomását? Előjött belőle a miazhogy a családi titkok miatt rutinból, amint belépett a tárgyalóterembe? És persze részt vesz a perben a mi Ferink is, ő lesz a felkiáltójel, olyan egyenesen, ahogy a füst kígyózik elő a csodalámpából, és szépen odakavarog a mondat végére, amely szerint Magyarország megérdemli a sokmilliárdos büntetést, miattam. Aki szerint nem, az meg üljön fel a gázrezsóra!

Gyuriferi - meg különben a Veress János is - még mindig úgy gondolja, hogy jó lett volna nekünk ez a kaszinóváros (egy városnyi kaszinó) és ha nem akarjuk annyira mindenáron, amennyire ők akarták volt, hát megérdemeljük a büntit. Ők nagyon mindenáron akarták, annyira hogy miután a Feri meg a Gordi tárgyalóasztalhoz ült a béfektetőkkel, a Gordi, mint miniszter, a kiemelt nemzetgazdasági beruházás intézményét addig tágíttatta, hogy egy kaszinó is beleférjen. Mit egy, egy egész városnyi! Tátrai pikk-pakk aláírta a földcserét, Gordi pedig ezzel párhuzamosan a Fejér megyei közgyűlésnek azt a javaslatot tette, hogy a sukorói területet nyilvánítsák beépíthető ingatlannak. A megyeiek persze rákérdeztek, hogy minekazt?, a Gordi meg kibökte, hogy ja, akkor most szólok, hogy egy csomó kaszinót akarunk oda építeni. Fél évvel azután, hogy a befektetőkkel összekávéztak. Ezután a Veresss János meghirdet egy nyilvános pályázatot a régióban kaszinóvárosra, amire csak a Virágék jelentkeztek, és amíg mindenki más csak pislogott, meg is nyerték a tendert.

Aztán persze kiderült, hogy ciki van a földcsere-ügyletben, mert Magyarországon vannak ilyen úgynevezett törvények, amiket be kell tartani. Az addigra megminiszterelnökösült Gordi kénytelen-kelletlen ki is küldte az ő pénzügyminiszter-vitézét, az Osztó Pétert, az meg körbenézett, de nem látott semmi fennforgást. Annak ellenére nem, hogy az ÁSZ határozottan jelezte a huncutságot, a Nyomozó Főügyészség meg már hónapok óta nyomozott az ügyben. És bár az Osztó Péter kitűnő szakember, a gonosz bíróság mégiscsak kiderítette, hogy a magyar államot bizony 1,3 milliárdos kár érte. Hehe, 1,3  milliárdocska. A kaszinóvárost képviselő cég ezután megvárta, míg a biliben csillapul a vihar, aztán ismét jelentkezett, kifejezve szándékát, hogy fölépítené a kingszitit, ugyanoda. És kérnék a 3,6 milliárd forintot, amit a Feriék beígértek nekik beruházási támogatásra. Vannak, akik nem értik a NEM fogalmát.

És most 100 milliárdot követelnek tőlünk az elmaradt haszon miatt azok a befektetők, akik még mindig nem csináltak semmit. Hát mi a mi pitiáner 1,3 milliárdos kárunk az ő 100 milliárdos semmittevésükhöz képest, sőt még ahhoz a 3,6 milliárdos támogatáshoz képest is, amivel a Gordiék akarták a huncutkodást államilag ösztönözni…


Akkor most fölteszem a kérdést, hogy miféle befektetőnek nevezett banda ez a Virágék? És hogy miért volt ennyire sürgős megállapodni velük, meg milliárdokkal ösztönözni őket? A válasz prózaian egyszerű. Azért volt rájuk szükség, mert a Feri már akkor tudta, hogy elkúrta. És kellett valami, bármi, ami kiplasztikázza az államháztartás bevételi oldalát. Mert akkor már attól félt, hogy kiderül, hogy elkormányozta az országot. És a vérszagra megjelentek a dögevők, a béfektetők, de a Ferinek akkor már mindegy is volt, hogy kik, kapkodva feszegette szét az ő kurvaországának a combjait bárki előtt. Ha nem Sukoró, lett volna atomtemető Aggteleken, vagy amerikai fogolytábor. Vagy Világbank. Tényleg bármi…

És most Feri odaáll az ő egykori kurvaországával szemben, akire azóta legalább egy bugyit felhúzott a Fidesz, és azt mondja, hogy fizess ribanc, ha már nem hagytad, hogy béfektessenek. Pedig most aztán lehetne érvelni, hogy Ferikém, mire is lenne jó az a 100 milliárd forint, hogy mennyi lélegeztetőgép… Ja, meg pár stadion is simán kijön belőle, annak legalább nyoma marad.  Meg, hogy konkrétan pár alagút az Alföldre, meg a Völgyhíd, amit építtettél, az is kijönne belőle… Hogy 100 családot lehetne belőle milliárdossá tenni. Vagy, hogy többszörösen lehetne belőle kárpótolni a nyugdíjasokat, akiktől a Viktor elvette a 10.000 Ft nyugdíjat. Köszönjük Ferenc. Köszönjük a leckét.

Viszont aljasba mi is le tudunk menni, ha akarunk, Feri. A Fidesz már úgyis teleírta az alkotmányt rezsicsökkentéssel, meg minden mással, majd most azt is szépen beleírják, hogy a Virágéknak nem fizetünk egy kanyit sem. A ciprusiak meg kapják be! És akkor nem fizetünk, mert az alkotmánysértő lenne. Te meg, ha megint miniszterelnök leszel, kénytelen leszel a saját testedet áruba bocsátani, és akkor majd megérted mennyi is a 100 milliárd Forint.

PS: - Feri, a hülye kurva anyád!

© 2013 Tutiblog, AllRightsReserved.

Működteti a Blogger