2013. november 14.

Pintér Sándornak NAGYON IS igaza van


"Pintér Sándor belügyminiszter szavai szerint a civil szervezeteknek nem érdemes számháborúba kezdeniük arról, hogy 10 ezer vagy 11 ezer 300 hajléktalan van-e az országban, annyi hely lesz, amennyi az igény. Megjegyezte ugyanakkor, hogy a télen sem fognak egyetlen aluljárót sem kijelölni a hajléktalanoknak. Hozzátette: rövidesen akciócsoport alakul, amelyben szociális munkások, rendőrök és mentők közösen dolgoznak az érintettek elhelyezésén". Ezt mondta Sanyi bá' ma, az MTI-nek adott interjúban. Pintér Sándornak kurvára igaza van.

Nektek, sirályszökevényeknek (Tuti értelmező szótár ITT), akik ma csináltak egy kis balhét a fővárosi közgyűlés ülésén, meg rohadtul nincs igazatok! Igen, a VÁROS MINDENKIÉ, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki lejmolhat, hugyozhat és szarhat, ott, ahol akar, ha kedve szottyan éppen a lánchídi oroszlán szájába, vagy a Nyugati téri aluljáró kellős közepére.

A Magyar Nemzet megboldogult PestBuda mellékletében volt egy zseniális, korszakalkotó írása Ludwig Emilnek. Abban az időben, amikor Demszky Gábor megtiltotta a közterület-felügyeletnek, hogy bármi módon is háborgassák az akkora már minden aluljáróban, minden Andrássy úti padon és minden tömegközlekedési eszközön kedvére hentergő csozékat, Ludwig leírta esetét a 15-ös busszal. Ami ugye a Ferenciek felől az úri Naphegy felé jár. És amin szokás szerint egy magát totál összeszart, elviselhetetlenül büdös (a liberfasiszták szerint persze érinthetetlen) hajléktalan feküdt, miközben a buszon utazó másik száz ember igyekezett a másik oldalon egymás nyakába préselődni, öklendezés és a lélegzet visszatartása közepette. "MIÉRT NEM LEHET AZ ILYET EGY HOSSZÚ BOTTAL LEPISZKÁLNI?" - kérdezte Ludwig, ami persze akkoriban olyan durva felvetésnek számított, mintha a a Mein Kampfot szögezte volna ki az SZDSZ Mérleg utcai székházának kapujára. Pedig tényleg! Miért is ne lehetne lepiszkálni? Mi fontosabb: a száz utas egészsége és komfortja, vagy egy magából kifordult emberi roncs joga a világmindenséghez? Ez lenne a liberalizmus? Lószart mama!

Ha anno Demszky terepjárójába is beülhettek volna egy körre a rohadó ruházatú, bevizelt elemek, úgymond melegedni, vagy most Gulyás Marcika nappalijában is teleszívhatnák magukat egy kis ropogós budai levegővel, akkor talán a mi szívünk is megenyhülne. De nem: a sirályos, E14-es, Soros Gyurka-féle lázadó hülyegyerekek faterjának Audijába nem ülhetnek be melegedni ezek a szerencsétlenek, csak és kizárólag mellém, a hetes buszra. Gondolják ők. De ennek a világnak hál' Istennek véget vetett az új kormány és az amúgy egyre hülyébb Tarlós főpolgármester.

Azaz Pintér amolyan pintéresen pillanatok alatt felszámolta a MadMax-állapotokat a budapesti közterületeken, a kormány és a főváros pedig megtiltotta az életvitelszerűen a közterületen élést. Ugyanakkor radikálisan növelték a hajléktalanszállók férőhelyeit, aminek köszönhetően tavaly télen, január végéig összesen 1, azaz egy hajléktalan fagyott halálra, míg Demszky-Robespierre Gabóca uralkodásának utolsó évében 133-an!  

Most elfogadásra vár Budapesten egy rendelettervezet, amely jogellenesnek minősítené a közterületen lakást, egyebek mellett világörökségi területeken, aluljárókban, járdákon, valamint kerületi önkormányzatok által kért területeken. Ami miatt "A Város mindenkié" és az "Alkotmány nem játék" csoportok (nem vicc, tényleg így hívják szerencsétleneket) csináltak egy kis napközis heccet a Városházán, azaz idétlenkedésükkel megakadályozták az ülés megtartását. Lelkük rajta, Tarlósnak legalább maradt elég ideje a hajsütővassal bíbelődni. Viszont nekik köszönhetően megint az a fő hír a ballib médiában (és Heller Ágika, Konrád, meg Alföldi már az öltözőben melegít), hogy a kormány és a Fidesz jogfosztottá teszi a szegényeket, nincsteleneket.

Mintha ezek a kis kékvérű babócák nem lennének képesek felfogni, hogy attól, mert egy mentálisan totálkáros, alkoholista, bűzlő alak nem lakhat a Ferenciek terei aluljáróban, még szó sincs arról, hogy általában a hajléktalanokat kitiltanák a városból. Behugyozva dögleni tilos, de sétálni, emberek közé vegyülni, meg a boltba bemenni szabad. Még akkor is, ha hajléktalan az ember. Hiába jön az Index.hu is (némi hátszelet fújva a libnyafiknak) az elszomorító, de kurvára másról szóló történetekkel, mint amilyen ez is

Menyhárt olyan országban szeretne élni, ahol a nagy többség érdeke az előbbre való, de ahol (igen!) alkotmányos joga van minden szerencsétlen sorsú embernek egy fedélre, egy ágyra és egy zárható szekrényre. Olyan hajléktalanszállóra mondjuk, ahol a javítóból frissen szabadult drogos kis görények nem verhetik péppé és nem rabolhatják ki kedvükre az elesettebbeket. E világ megteremtéséért a főváros jobboldali vezetése és a kormány tette a legtöbbet. Ahogy fent Pintér Sándor is jólmegmondta.

De persze hogyisne értenék mindezt a majomlelkűek! Csak hát itt nem "mindenkiről", meg az "alkotmányról" van szó, hanem arról, hogy beteljesüljön Soros György és a többi ámerikai befektető elképzelése, azaz Bajnai Gordon lehessen a miniszterelnök. Mert kik is ezek a mindenkisták? Hát persze, hogy Bajnai Gordon Együtt-PM mozgalmának álcivil janicsárjai! Ők azok, az egyetemfoglaló,  HaHá-s, Soros Gyuribá és a norvég hülyék által a nyáron 800 millió forinttal éppen az ilyen mai típusú balhék érdekében kitömött jól ismert alakok. (Érdemes újraolvasni Menyhárt korábbi posztját, vagy a Heti Válasz és mások oknyomozó cikkét.) 

A majomgaleri élén ma is ott nyomult ez az agresszív kis gyökér, névjegykártyája szerint a Krétakör nevű társulat szóvivője és rendezője, valójában szociális indulatkeltésre kikupált Bajnai-propagandista és Sirály-bizalmi, azaz Gulyás Márton. Tudják, aki az utcán, meg Markó Iván előadásán szokott üvölteni, mint a fába szorult féreg. 

És mivel a mai ankéton a többi pártszékház- és egyetemfoglaló balhéhuszár is ott volt, nem is kérdés tovább, hogy a legújabb hecc mögött is GORDONKA áll.

Összegezzük röviden: 

Bajnai Gordonék államában a dzsuva, a káosz és a balhé az úr. Buszra felszállni csak vegyvédelmi öltözetben lehet, és minél több hajléktalan fagy meg, annál jobb, mert annál nagyobb hisztit lehet csapni a nyugati sajtóban. Aki mást mond, vagy gondol, az a szoclibizmus ellensége és büdösnácikánt elhallgattatik.

Orbán Viktor és Pintér Sándor államában a hajléktalanok feje fölé jut fedél és mindenki oda megy, ahova akar. Nem lehet viszont a Váci utca közepére szarni és behugyozva a buszon fetrengeni, továbbá kedv szerint megfagyni. Gulyás Mártonék is azt mondanak, amit akarnak, a konzervatív szabadelvűség és a demokrácia nagyobb dicsőségére, egyszersmind szemléltető eszközként szolgálva a felnövekvő generációk erkölcs- és etikaóráihoz.

© 2013 Tutiblog, AllRightsReserved.

Működteti a Blogger