2014. március 6.

Fletó in wonderland


Elnézést kell kérnünk kedves olvasóinktól, hogy megint az elmúlt hetekben ismét uralkodó témává vált őszödi beszédről kell írnunk. Mi is unjuk. De sajnos Gyuriferi még mindig ott van az Összefogás országos listájának 3. helyén, és még mindig nem takarodott el a közéletből, szóval kénytelenek vagyunk foglalkozni vele. Pedig már a pitypang is nyílik lassan, mi is szívesebben írnánk arról.

A legújabb őrülete ennek az embernek, amit a belé szerelmes sajtómunkások is próbálnak sulykolni, hogy személyesen Orbán tábornok vezényelte rohamra az innen-onnan összesereglett B-közepes uruk-hai hordákat 2006 őszén. Mindezt 3 dologra alapozza. Elsőként arra, hogy "Orbán produkált akkoriban még fura dolgokat, például váratlanul megjelent a Fradi B-középben is." Azt természetesen nem mondja, hogy mikor jelent meg köztük váratlanul, de ugye senkinek nem lehet kérdéses, hogy Viktor az utolsó taktikai megbeszélést tartotta akkor, megmutatta a szurkolóknak a molotov-koktél készítés apró fortélyait valamit betanította nekik az "EL-KUR-TAD" című rigmust is. Ja, és térképet is rajzolt nekik, ha esetleg eltévednének. Azt persze, hogy ellenzéki éveiben OV többször is megjelent különböző csapatok meccsein a b-középben, és ezeket általában nem követte utcai zavargás vagy tv-székház ostrom, most hanyagoljuk. Kinek van kedve tényekkel bíbelődni.

Másodsorban amiatt látja bizonyítottnak a Fidesz és OV irányító szerepét a zavargásokban, hogy "szeptember 17-én többek visszaemlékezése szerint már a korai órákban leparkolt a Kossuth téren a Hír tv közvetítő kocsija". Már ez a "többek szerint" is vicces. A yeti is többek szerint, meg a big foot is többek szerint. I want to believe és gyíkemberek. Valami bizonyíték nem ártana. Az meg főleg senkit ne zavarjon, hogy a HírTV kb. 2 naponta küldi azt a szerencsétlen közvetítőkocsit, többek között amikor Fletó, vagy valamelyik szerencsétlen párttársa épp kinyilatkoztatni kíván valamit az épp aktuális ostobaságaik közül. De tegyük fel, hogy a kaptak egy fülest órákkal a nyilvánosságra hozatal előtt, hogy valami várható a téren. Ebből hogy következik az, hogy a Fidesz irányított, az még nekem is követhetetlen, pedig olvastam már pár chemtrailes összeesküvés-elméletet, szóval edzett vagyok. Ja, és a HírTV ≠ Fidesz.

De a harmadik bizonyíték a kedvencem. Egyes Wikileaks-iratok szerint "Budapesti Amerikai Nagykövetség arról tájékoztatta Washingtont, hogy a zavargások mögött minden bizonnyal a Fidesz áll." Ezen hangosan felsírtam, amikor olvastam. Már eleve az is nevetséges, hogy egy félidióta követségi alkalmazott agyamentségére alapozza Fletó a vádat, meg úgy általában a Wikileaks-re. De azért nézzük meg, mit is írnak azok az iratok. Van összesen kettő gyanús mondat. Az első idézet szerint Kósa Lajos egy magánbeszélgetésen azt mondta April H. Foley – 2006-2009 közötti – amerikai nagykövetnek: „Most egy gazdasági probléma van, amiből mi egy politikai krízist csinálunk.” A második szerint Viktor arra a kérdésre, hogy nem lehet-e majd azzal vádolni őt, hogy instabilitást kreál, az amerikai követnek azt mondta: „Ez egy olyan kockázat, amit én személyesen vállalok.Politikai krízis és instabilitás. Az, hogy ez a két kifejezés Fletó fejében csakis az utcai zavargásokat jelentheti, sokat elárul ennek az elmeroggyantnak a gondolkodásáról. Tisztán látszik, hogy az ő fejében egy kormányválság, egy mély politikai morális válság, vagy például egy komolyabb kormányellenes hangulat miatt kialakuló bizalmi válság még nem nevezhető politikai krízisnek és instabilitásnak. Nála ehhez minimum emberek szemét kell kilövetni. Ezen persze semmi csodálkozni való nincs, ugyanis a ballibbant társaság számtalanszor bizonyította már, magával szemben nincs morális mérce.

"Szervezték-e, vagy csak bátorították a randalírozást?" kérdezi, de ehhez képest nincs bizonyíték nemhogy a szervezésre, de még csak a bátorításra sem.


Furcsa kis alternatív valóság létezik a fickó fejében, főszerepben Orbánnal, aki ebben a párhuzamos univerzumban ürgebőrbe varrt utasításokkal irányítja a magyar demokrácia lassú kivéreztetését a Hold túloldalán állomásozó Halálcsillagon székelő Vladimir "Sötétnagyúr" Putyin akarata szerint, hogy aztán a koronát és a trónt átvitesse egy vulkán kürtőjébe, ahol aztán kovácsol magának Egy-gyűrűt. Meg a többit. Három gyűrű kerül a tündékhez kik minden teremtmény közt a legbölcsebbek s a legbecsületesebbek. Hét lesz a törp királyok jussa kik a hegyek üregeinek rá termet bányászai . És kilenc gyűrűt a halandó emberek kapnak ki mindenek felett hatalomra vágynak. 3+7+9=19. Pont ahány megye van Magyarországon. Véletlen lenne? Talán.

De hogy az OPNI bezáratása az ő miniszterelnöksége idején nem volt véletlen, az már szinte biztos.

© 2013 Tutiblog, AllRightsReserved.

Működteti a Blogger