2014. december 17.

Ne szívjál füvet, mert olyan leszel, mint Juhászpeti!


Napok óta ez a Deutsch vs Juhászpetya féle drogháború tölti ki napjainkat az önmagukat fejbedobó forradalmárok mellett. Hosszas elmélkedés és bölcselkedés után végre rájöttünk, ki rejtőzik valójában Juhászpeti alakjában. Ő nem más, mint az ellenzék, az igaziellenzék és a mégigazibbellenzék drogügyi Terry Blackje!

A 90-es évek második felében robbant be a köztudatba Rácz Károly, alias Terry Black. Most nem fogom előtúrni a kronológiát, hogy mi volt előbb, az örökbe fogadom Danikát és átműttetem magam nővé mert a gyereknek anya kell, aztán apának hívott, szóval vissza az egész, vagy a közéleti kavarása a "ki meleg, ki nem" média-roadshow keretében. De ez mindegy is. A hasonlóság alapja az utóbbi, mivel olyanról nem hallottunk, hogy az azóta Külön Peti 2014 bejelentette, tölgyfává operáltatja magát, mert az örökbe fogadott cannabis cserjének árnyék kell.

Szóval Terry Black "előadóművész" azzal járta körbe a kor meghatározó médiafelületeit, hogy a budapesti meleg szcéne mélytorkaként insidereként pontos információja van arról, hogy ki, kit, mikor szopott le, és mekkora meglepetések lennének, ha egyszer kinyitná a száját (most nem azért!),.. mert biza a politikai/gazdasági/kulturális/média/stb. elit tele van olyanokkal, akik ugyan szeretnek a saját nemük köréből válogatni szabadidős partnereket, de szeretnék megspórolni a cámingáuttal járó felesleges médiafelhajtást és a szívmelengetően együttérzős magyarnarancsos mélyinterjúkat. De ő tudja, abban a csodaszép fejecskéjében el van rejtve az információ. Ő még odáig nem ment, hogy konkrét neveket mondjon, konkrét személyeket buzizzon le, de arra elég volt, hogy heteken keresztül bérelt helye legyen a Napkelte stúdióban.

A napkeltés arcok azóta átigazoltak az ATV-be, csak érdekességképpen mondom.

Aztán itt van Juhászpetya, akinek már nincs annyi esze, mint Terry Blacknek volt, és nevesít is. Deutsch Tomit, a nemzet Brüsszelbe delegált "ki a faszom az a ..." facebook huszárját. Deutsch Tomi meg perel. Egyszerű ügy. De az analógia csodálatos. Ugyanazok az sajtómunkások, akik anno beálltak tercelni Terry Black mögé, most Juhászpetinek adnak mikrofont a szájába.

Csak ugye fontos különbség, hogy míg Terry Blackben működött némi egészséges önvédelem, addig Juhász elvtárs szélesre tárt pupillával állt bele a történetbe azzal, hogy ilyen szépen felkínálta magát. Ez vagy egy újabb érv amellett, hogy miért nem szabad hosszú éveken keresztül füvezni, vagy tényleg el kell hinnünk Peti vagyonnyilatkozatát, ugyanis szemmel láthatólag nincs pénze ügyvédre, illetve gondviselőre, aki helyre tette volna, mielőtt bedugja a fejét a bírósági nyaktiló alá.

Azóta már próbál kihátrálni az ügyből, de elég ügyefogyottan, és persze terelni is, szintén gyatrán. Nyilván a volt napkeltés arcok az atévén nem fogják keresztkérdésekkel összezavarni, de a Bíróságon lesznek problémái. Mert onnan indultunk, hogy személyesen ismer sok embert, akik együtt drogoztak Tomikával. Ismerve Juhipetit és a haverjait, alapvetően itt hibádzik a történet, mert még egy Deutsh Tamásból se nézzük ki, hogy ezekkel egy légtérben tartózkodik önszántából. Aztán ezt később odáig szelídítette, hogy fórumokon olvasta több hozzászólótól. De sokan vannak ezek a hozzászólók, csak sikerül valamelyiket a bíróságra rángatni tanúskodni. Ő nyugodt, szerinte ez így lesz a Bíróságon megtárgyalva:

"-Kedves gandjaman152! Drogozott ön Deutsch Tamással?
-Igen. Hajnalra úgy szét volt csapva, hogy csak akkor talált ki a klotyóra, ha húztunk neki fehér csíkot a konyhából."


Erre szokta mondani Piréz barátom: "a kutyámnak több esze van, de még sincs szavazati joga, ez meg indult a választáson - valami hibádzik a demokráciánkban". Ami meg a legviccesebb, hogy Juhászpetya már ott tart, hogy ez neki mellékes, az ő fő területe a korrupció elleni harc, és azzal szeretne foglalkozni, de a csúnya Fidesz próbálja ezzel a drogtémával elterelni a figyelmet. Mintha egyébként nem ő indította volna el droglavinát.

Lehet ez a Peti tényleg hülyére szívta magát?

© 2013 Tutiblog, AllRightsReserved.

Működteti a Blogger