2013. június 12.

Háromszáz a Gyurcsány-cirkusz!


Aki látta Pesty László Egy hiteles ember című dokumentumfilmjét Gyurcsány Ferenc előéletéről, az teljes mértékben tisztában van a bukott miniszterelnök szerepével a diktatúra működtetésében. Aki látta, pontosan tudja, hogy Gyurcsány minden szava hazugság arról, hogy ő a KISZ ranglétráján egyre magasabbra lépegetve csak amolyan buliszervező jófej volt a nyolcvanas években. Ezzel szemben ténykérdés, hogy Gyurcsány még a titkosrendőrséggel is együttműködött az úgynevezett Dialógus ellenzéki csoport tagjainak leleplezésében, majd megfélemlítésében. Kifejezetten túlbuzgó kis appartcsik volt. Egy másik, a Magyar Nemzetben hét éve közzétett levelezésből kiderül: 1988-ban a KISZ Központi Bizottságának tagjaként kulcsszerepe volt abban, hogy a hatalom végül büntetőeljárást indított a formálódó Fidesz vezetői ellen. Neki köszönhetően kapott például rendőrhatósági figyelmeztetést Orbán Viktor és Kövér László. 

Ha nincs a rendszerváltás, akkor én börtönben ülnék, ő meg az állampárt valamelyik vezető posztján - mondja a Pesty-filmben Fletó egyik besúgottja. Egy másik volt pécsi ellenzéki hallgató arról beszél (ITT, 2:30-tól!), hogy 1989. június 16-án elment Nagy Imre újratemetésére és meglátta ott Gyurcsányt, kezében egy szál virággal. "Döbbenetes élmény volt. Közben arról beszélt Orbán Viktor, hogy vannak itt, akik meg akarják érinteni a koporsót és így akarják átmenteni magukat, és ott volt velem szemben a tökéletes példa."

És ez a Gyurcsány szervez most, június 16-ra rendszerbuktató demonstrációtRendszerbuktatót! Hogy szakadna a fejére az Apró-villa teteje! „1989. június 16-án megbukott a Kádár-rendszer. Nagy Imre és társai kivégzésének 31. évfordulóján a Hősök terén összegyűlt kétszázötvenezer ember nemcsak az önkényuralom mártírjait temette újra, de eltemette magát az önkényuralmat is. 2013. június 16-ra a Demokratikus Koalíció újabb rendszerbuktató demonstrációt hirdet. Temessük el Orbán Viktor önkényuralmát is!” – írja a Demokratikus Koalíció felhívásában a volt KISZ-vezér és jelentgető, keménykedő appartcsik! És nem ragaszt a szájára egy tizennyolcas karikát a Médiahatóság!

Az már a Bagi-Nacsa Showba illő részlete a felhívásnak, hogy a rendszerbuktató demonstrácó nem ám a Kossuth téren mondjuk, hanem egy ajkai művházban lesz. És még csak nem is ingyé', hiszen 300 forintos beugrót kell leperkálni a lebilincselőnek ígérkező produkcióra érkező DK-fanoknak! (Nyilván orbánviktorozásonként egy forintot). Hogy egy klasszikust idézzünk a Tutiblog törzshelyének törzsvendégétől: édes f@szom! Van lejjebb Gy. F.?


© 2013 Tutiblog, AllRightsReserved.

Működteti a Blogger