2013. október 20.

Na akkor kinek is a halálos ítélete?


Remélem a hvg.hu hathatósan cáfolni fogja Bayer Zsolt vádjait! - írja a Facebook-falán Hirschler Richard, a HVG alapítója, az online korábbi főszerkesztője a HVG-t tőle is lenyúló ifnyú titánoknak (Czeglédi, Hont, Tóta W. és tsai.). És tényleg, hogyan lehetne minősíteni a magyar újságírás és közélet legújabb mélységét? Amikor gyakorlatilag egy third hand celluloid turkálóból előkapart brazil tévésorozat hitelességével próbálják valakik elhinteni, hogy a Fidesz két marékkal szórja a húszezreseket a roma szavazatok felvásárlására, és közben már a látszat látszatára sem adnak. 

Olyan ugye már volt, hogy néhány hónappal a rendszerváltás után a leghangosabb demokraták az állampárttal szövetkezve hátba támadták a megválasztott kormányt (vö.: taxisblokád). Olyan is volt, hogy egy ifjú szocialista puccsista a határon túli magyarok lelkébe gázolva, a nemzet szétszaggatásával akarta megerősíteni a párton belüli pozícióját (2004. december 5.). Olyan is volt, amikor ugyanez a felhevült ifjútörök (látva, hogy minden kötél szakad) a kerek évfordulón újrajátszatta az 56-os sortüzeket, igaz legyünk hálásak, csak gumi- és nem éles lövedékkel. Meg olyan is volt, hogy ez a 65 éve vitézkedő, áporodott leheletű konglomerátum hazavitte az államkincstárat, majd cinikusan átengedte a kormányzást néhány évre (2010). Meg az is, amikor ugyanez a társaság és az ő sleppje kiment a Clark Ádám térre és egy emberevő törzs állatiasságával megvuduzta és agyonszurkálta Orbán Viktor hungarocell szobrát. Az aljasságnak tehát nincs alsó határa. Náluk.

Szerintük bizonyíték, pedig csak a legszarabb agitprop
Mégis muszáj dokumentálni, hogy ez a mi áldott ballib oldalunk miként küzdi le magát Mugabe zimbabwei elnök erkölcsi nívójára. Most ott tartunk, hogy a mára az E14 kampánybrosúrájává vedlett HVG azzal a címmel, hogy "Itt a bizonyíték a csalásra: pénzért és tűzifáért szavaztak Baján" próbálta meg átvágni olvasóit a palánkon. (A Tutiblogon meg "Itt a bizonyíték, hogy a HVG-t a Szigetvári Viktorral és Ron Werberrel kurvára etikátlan módon összejátszó kis aljadék propagandisták készítik!") Szóval a bizonyíték egy olyan videó, amelyben nem is Baján lakó roma férfiak komoly arccal HUPIKÉK TÖRPIKÉS dominókat dobálva a nagy műgonddal elhelyezett kólásüvegek közé fogadják a bajai Fidesz "képviselőjét", akinek rohadtul nem tűnik fel, hogy tőle két méterre valaki mindent rögzít a mobiljával, és még vadul zoomol is, hanem odadob 200 ezer forintot a helyes szavazásért. Majd ígér még némi tűzifát a választás kedvező kimenetele esetére. 

Másnap a Magyar Hírlap oknyomozó cikkéből (és a hozzá fűzött bayeri dörgedelemből) kiderül, hogy a lefizetett cigók lakása valójában az állítólagos fideszküldönc, jelesül Gilián Róbert lakása, akinek a Facebook-fotóiból ki is derült mindez. Meg az is, hogy a lefizetett romák kislánya valójában Gilián kislánya. Tehát valami gagyi és pancser banda készítette az egész megrendezett szarságot, s mivel a rajta látható amatőr színészek meglehetősen földszintes figurák, reméljük a nyomozók előbb-utóbb kitapossák belőlük a pontos részleteket. Leginkább a becses megbízó kilétét. (Ne felejtsük el, Baján járunk, ahol Bajnai Gordon apucikája volt húsz éven át a kiskirály, ott tehát GORDON NEM BUKHAT VÁLASZTÁST, ugye. Aztán mégis... :))

Persze amióta vitán felül álló módon lelepleződött ez az egész rohadt hamisítás, a HVG és az ellenzék is hallgat, mint a Népszabadságba tekert tükörponty. Pedig pénteken még olyanokat mondtak, hogy
Mesterházy Attila, MASZOP: "Ez egyértelmű bizonyíték a szavazatvásárlásra. Az MSZP feljelentést tesz és a választási eredmény megsemmisítését kéri."
Jávor Benedek, Együtt-PM: "Ha a videó valós, akkor a botrány Zsigó Róberten keresztül a Fidesz legmagasabb köréig ér, és ebben az esetben Orbán Viktor politikai halálos ítélete”.
Gréczy Zsolt, Demokratikus Koalíció: "Feljelentést teszünk és a legfőbb ügyészhez fordulunk. A Demokratikus Koalíció álláspontja szerint a videofelvétel a bajai időközi választás kapcsán egyértelműen fideszes csalásra, bűncselekményre utal".

Namármost, ha a feltevés valós, hogy a ballibberek a görcsös győzni akarásukban olyan mélyre ásták magukat a szennyvíziszapban, hogy immár tényleg BÁRMIRE, azaz BÁRMIRE képesek, akkor ez végső soron kiknek lesz a "POLITIKAI HALÁLOS ÍTÉLETE" Benikém?

UPDATE: A rendőrség már ki is derítette, hogy a felvétel hamisítvány, a megbízó még nincs meg, Karácsony Dzsedzsi továbbra sem hisz a szemének. Részletek ITT.

UPDATE2: "A Blikk szerint a videó egyik készítője, a solti roma kisebbségi önkormányzat képviselője, K. G. vallomást tett a rendőrségen. Elismerte, hogy a bajai választás két fordulója között ő és két társa a budapesti MSZP-székházban a bajai időközi választás két fordulója között a szocialista párt sporttagozatának egyik tagjával találkozott. A megrendelő egy olyan OKTATÓFILMET kért tőlük, ami azt mutatná meg, hogy a Fidesz HOGYAN VÁSÁROLNA SZAVAZATOKAT. A Blikk szerint K. G. azt vallotta a rendőröknek, hogy az elkészült felvétel átadásakor egy MSZP-s országgyűlési képviselő is jelen volt. Török Zsolt, az MSZP szóvivője a Blikknek csak annyit mondott, hogy „ez teljes badarság, ráadásul aki mindezt kitalálta, annak nincs sok logikai érzéke. Az Index kérdésére ezt úgy magyarázta, hogy pont az MSZP volt az első és az egyetlen, aki a videó napavilágra kerülésekor azonnal feljelentést tett." Forrás: Index.hu. Mit is kéne ehhez hozzátenni? MUHHAHHHHHA HHHÚÚÚÚHÁÁÁÁ HÍÍÍÍÍÍÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!

UPDATE3: Gavra Gábor, az ÚJ (értsd: kommer agitprop) HVG online főszerkesztője elnézést kért, mert súlyos szakmai hibát vétettek azzal, hogy "ilyen címmel hozták le a videót", de más címmel ma is lehozná...

UPDATE4: Már a rendőrség is azt mondja, hogy az MSZP székházába vitték a kamuvideót, tehát onnan kerülhetett a "HVG"-hez. Török Zsolt, az MSZP szóvivője a 444.hu-nak azt állítja, hogy "ők nem rendeltek ilyen felvételt, de valóban eljutott hozzájuk a videó". Felfoghatjuk parajelenségként is.... Külön érdekesség, hogy a Bajnaihoz közelebb álló 444.hu most élvezettel ekézi a HVG-t. Ennek az oka alighanem az lehet, hogy a bajai hamisvideó "szoci ügy", és nem az amúgy eddig a táboron belül szétcikizett E14-é.  A háttérben folytatódik tehát a ballib cicaharc.



A következő, állambiztonsági ügynököknek szóló oktatófilmmel Török Zsótit szeretnénk segíteni a további sikeres munkában:

© 2013 Tutiblog, AllRightsReserved.

Működteti a Blogger