2013. október 29.

Nyílt levél a minden baloldalinak


Kedves Mesterházy Attila!

Amikor meglátom a kacsa szádat, én bizony röhögök. De ez csak egy dolog, hogy számomra ronda vagy. Az, akire szavazni fogok valószínűleg, egyáltalán nem szebb nálad, szóval nem azért mondom, hogy rögtön megsértődj. Olvass végig!

Attesz, te vagy ugyanis az a srác, akinek soha nem jön úgy igazán össze. Te vagy az örök második. És tudod, ezt én nem rosszindulatból mondom. Nem azért, mert egy elvetemült jobbos troll vagyok - bár az vagyok - hanem mert ez látszik is rajtad. Rád van írva, Attila. Neked lehet akkora ambíciód, hogy átszakítja a plafont, és állhat mögötted mindenki, (amúgy a legnagyobb baj, hogy ez nincs meg) de te akkor is, egész biztosan épp le fogsz csúszni az igazi buliról. Ezt már Szárszón jelezték neked a „nagy öregek”. A dörzsölt ballerok, hogy: "figyi, te vagy a csávó aki itt teker, de nem az a csávó vagy, aki ott teker, mert az fog tekerni!". A jobbosok csak köszörülik a nyelvük Heller Ágnesen és a sok öreg baloldalin, de nem hülyék ők ebben. Tudják miért mondták ezt. Ja, épp Gordon volt ott.

Elmondom, miért van ez, mert téged - vele szemben legalábbis - egy picit csíplek. Azért van, mert azok, akiket szeretnél, hogy rád szavazzanak, tehát a baloldali nép (nem én, és az én társulatom, az ország fele számodra akkor is elérhetetlen lenne, ha hirtelen Bethlen Istvánná változnál.) A baloldali törzsszavazók ugyanis ezt ezt pontosan ugyanígy látják. Mert ők olyan emberek, akiknek nincs kifinomult érzékük arra, hogy a dolgokat szétmagyarázzák, hanem az ösztöneik vezetik őket, és rádnéznek, a kacsa szádra, amivel megszólalsz, és látnak, és ennyi. Te egy lúzer vagy.

Kedves Attila. Én tisztelem a kitartásod, a szorgalmad, a szívósságod, de ha épp általános iskolai tesitanár lennék, akkor is azt mondanám, hogy ez a legjobb jóindulattal is hármas. Azért mondanám, hogy lebeszéljelek arról, hogy indulj az olimpián. Mert megtennéd, amilyen hülye vagy, de a bolond is látja, hogy benned ennyi van. Egy erős közepes. És tudom, hogy szar érzés szarabbnak születni, mint mások, és annál is szarabb rájönni erre, de téged a Jóisten (akiben valószínűleg nem is hiszel) nem teremtett sehogy se többnek egy minisztériumi államtitkárnál,  ahova az általad választott oldal esetleges hatalomra kerülése esetén való vagy. Te nagyon nem vagy miniszterelnök. Tényleg. Lásd ezt be, és lépj vissza. Neked is jobb, és a családodnak is, hisz a legfontosabb úgyis, hogy a gyerekeink szemében ne veszítsük el a becsületünket. Fogadd ezt meg!

Barátsággal: Boogieman


Kedves Bajnai Gordon!

Kiafasz' vagy te? Hogy kerülsz te ide? Na mész a picsába, te uborkafára felkapaszkodott senki! Benned még annyi sincs, mint a Mesterházyban. Ha apád nem teszi alád a milliárdokat és nem öröklöd meg tőle a moralitás, a becsület teljes hiányát, most az OBI-ban fűrészelnéd a raklapokat. A sajtód jó, de ők is csak a Bajnai család asztaláról leeső falatkák miatt. Önerőből még jó sajtód sem lenne. Senki vagy.

Boogieman


Kedves Gyurcsány Ferenc!

A helyzet az, hogy gyűlöllek, mint a reggeli turhát. Tényleg. Te vagy az ember, aki bennem, a higgadt, kedves, megfontolt ürgében is fel tudja ébreszteni a szunnyadó állatot. Sikítófrászt kapok tőled. A házi mamuszt hozzácsűröm a tévéhez, ha benne vagy. De mondok valamit: ez azt jelenti, hogy te kurvára tudsz valamit. És ezért valahol tisztellek.

Mert kurvára igazad van a gázrezsóval. tényleg ne menjen kurvának, aki nem bírja, ha megbasszák. Ez a Bajnai-brigád meg tipikus szűzkurva társulat. Úgy akarnak az átlagember felett álló technokratának látszani, hogy közben szoborfejet rugdosnak. Folynak, mint a szennyvíz csatornatöréskor. Bugyognak fel a Semmiből, mondanak nagyokat, és szerzik a százalékokat a hülyéktől.

Te más vagy Feri. És ezt tisztelem benned: te vállalod magad. Szerintem te is tudod, hogy mekkora faszfej vagy, de elfogadod magad ilyennek. Táncikálsz, öszödi beszédelsz, ha kell a tömegbe lövetsz, aztán odaszervezed az embereid, hogy szétkúrd a Lúzer és a Pöcs buliját, amit tulajdonképpen ellened hoztak össze. És tudod mit? Igazad van. Van ez a senkiházi, a te seggedből előbújt kis Gordon, a sima fejével, a krumpli orrával, aki egy légyszar az ablakod üvegén, meg van ez a lúzer, akit szintén – a másikhoz hasonlóan – te húztál ki az ismeretlenségből, hisz a te államtitkárod volt, vagy mi a fene. És ez a két kis senkiházi gondolja előadni, hogy ők most megegyeznek a fejed fölött, a te ellenedben, mert téged – mint ahogy én is – szívből rühell a jobboldal, na meg a baloldal jelentős része is. Mert te vállalod önmagad, mert te ilyen vagy.

Tudod mit Feri:? Csináld! Légy önmagad. Nekünk az a legjobb. Tényleg! Sose változz meg! Terád így van szükség!

Barátsággal: Boogieman

© 2013 Tutiblog, AllRightsReserved.

Működteti a Blogger