2013. december 16.

Köztünk élnek!


Na nem feltétlenül a földönkívüliek (bár nem tudhatjuk: Piréz kollégámat például el szokták rabolni a péntek estéken és iratok, telefon nélkül leteszik Budapest egy külső kerületében), hanem a liberálisok. Különös ismérvük az a kettősség, hogy irgalmatlanul okosnak, felkészültnek, bölcsnek, „a szürkeállomány hordozóinak” tartják magukat, miközben nagypofájúságukban a legsúlyosabb, kínos tudatlanságukról, iskolázatlanságról tesznek tanúbizonyságot. Ez egyszerre teszi őket elviselhetetlen seggfejekké és lesajnálandó hülyékké. Alábbiakban vegyünk sorra néhány példát, csak az elmúlt pár napból – és ezek nem a kivételek, ezek alkotják a szabályt. Bármely tetszőleges pillanatban összegyűjthetünk ugyanilyen arányú baromságokat liberális embertársainktól.

Ferenc pápa az év embere lett a Time-ban. És ugye, ennek akár örülhetnénk is, mégiscsak a folyvást gyalázott katolikus egyház fejéről van szó. De ha csekkoljuk, miért is lett az év embere a pápa, egyből észrevesszük, hogy a liberális wishful thinking tipikus esetét láthatjuk. Eszerint a pápa „micsoda tabukat döntött le”, most aztán "tényleg megújítja az egyházat", szemben a hülyereakciós elődeivel haladó szellemű stb. Ha a libi újságírónak kurvára nehezére is esik, néha érdemes volna a rühellt katolikus vallást tanulmányozni. (Nyilván az eddigi teológiai tanulmányaiban nem jutott még el az Ó-és Újszövetségig, mert eddig a taoizmus, brahmanizmus meg a kabbala sajátos elegyével kísérletezett, amit letöltött a hogyanlegyunkmodernek.com-ról, és amelyben különféle gombák és füvek segítségével lehet „transzcendens élményekben” része, és lépegethet a dimenziók között.) Ez úton hívjuk fel a tökkelütött liberós derékhad figyelmét arra, hogy még a könyvtárba sem kell befáradniuk ehhez (az azért durva lenne), a katolikus egyház tanítása teljes egészében fent van az internyeten, a világ legtöbb nyelvén hozzáférhető. Így nem kell sok ezer oldalt áttanulmányozni, csak rákeresnek az általuk leginkább favorizált témákra (homoszexualitás, abortusz stb.), és hopp, máris feltalálhatják a meleg vizet: a pápa az égvilágon semmi újat nem mondott. Semmi újat. Így abban reménykedni is hiábavaló, hogy a következő körben Ferenc pápa megnyitja a Vatikán első abortuszklinikáját, és formaldehides üvegek előtt fog szelfizni.

A liberóknak is szükségük van hősökre, csak a sztenderd hősök nem felelnek meg nekik: mind fallikus szimbólum, mint a Predatorban Arnold méteres gépágyúja, a tradicionális egyenlőtlenségek hordozója, mind maga a megtestesült anti-teczárizmus. Ezért most, hogy elhalálozott, megtalálták maguknak Nelson Mandelát. A nyugati félteke leginkább prominens idióta liberálisa, B. Obama gyorsan el is utazott hangsúlyos méltatások közepette eltemetni az öreg szabadságharcost. Hogy az ANC tán még néhány hónapja is rajta volt a CIA terrorista-figyelő listáján, az nyilván a véletlen műve, tévedésből kerülhetett oda. Mivel a liberó mániája a felszabadítás, ezért képtelen elképzelni, hogy nem csak a fehér ember lehet geci. A helyzet nem sokkal jobb ma, de inkább rosszabb Dél-Afrikában, mint az apartheid alatt volt, csak épp feketék ölik a fehéreket halomra.

Coloradoban feljelentettek egy hatéves kisfiút szexuális zaklatás vádjával, amiért megpuszilta egy lány kezét. Ha az a kéz egy másik fiúhoz tartozott volna, akkor üdvrivalgásban törtek volna ki, hogy de aranyos ez a kissrác, milyen hamar felismerte az identitását, meg a gender-lófasz problémáját, de így már hatévesen koraérett kis hitler a fiú, és ezzel a kézcsókkal jelezte korán éledő elnyomó hajlamait.

Mivel néhány napja volt az Emberi Jogok Világnapja (haha), ezért most meghirdetjük – mindenki üdvére és a világ jobbítására – a Liberálisok Egyetemes Kussolásának Világnapját, hogy legalább évente egy nap teljen el a bődületes baromságaik nélkül.

© 2013 Tutiblog, AllRightsReserved.

Működteti a Blogger