2014. július 2.

Világ pedofiljai, egyesüljetek!


Félelmetes magasságokba képes csapni a baloldali tolerancia, s mérhetetlen mélységekbe képes lemerülni a balos együttérzés. Révész Sándor egy kicsit pedofil lett most a Népszabadság hasábjain. Első olvasásra két gondolat bántott engemet: hogy ez most trollkodás-e, kerestem az első értelmezés alatt a dupla és tripla fenekeket, de nem bukkantam rá; a másik gondolat az volt, hogy mi a fészkes globáltoleráns fenének ír valaki egy japán parlamenti döntésről, amennyiben az nem hadüzenet, nem a bálnavadászattal kapcsolatos, nem a császár mond le és válik a felkelő nap országa köztársasággá és hasonlók.

A sokféle szexuális vágy közül a pedofil az egyetlen, amit nem lehet beleegyező partnerekkel, pornófilmes szereplőkkel kiélni. Ebből a szempontból pedofil embertársainknak a legrosszabb és legnehezebb. Nagyon helytelen lenne, ha olyan tilalmakkal nehezítenék tovább a helyzetüket, amelyek nem szükségesek senki megvédéséhez.”

Valamiért együtt érző Révész Sándor fontosnak tartotta, hogy megírja, mit gondol a japán parlament döntéséről, miszerint betiltották a gyermekpornót – a birtoklást is. Amúgy jól tették. Révész viszont azon örömködik, hogy az eredeti tervezettel ellentétben a gyermekpornográfiát tartalmazó japán képregényeket és rajzfilmeket, a mangákat és animékat nem tiltották be, mivelhogy – sose gondoltuk volna – „rajzolt gyerek nem valóságos létező. Ami vele történik, egyetlen hús-vér gyereknek sem árt”. Ebből következett a publicistának a fent idézett következmény.

Bizonyára a gyermekpornó-manga olyan kulturális fejlemény lehet a japánoknak, mint az NDK-s alámondásos pornófilmek voltak a rendszerváltó nemzedékeknek itthon. Bár, tippünk szerint, esztétikumában a mangás változat hordoz többletértéket. Én nem tudom, ki milyen viszonyban van a mangapornóval, és Révész is arról ír, amiről akar, mi viszont meg úgy szólhatunk be neki, ahogy akarunk, szóval ebből a sztoriból éppenséggel nem csak a mangapornó-ipar fogyasztóinak szabadságát lehetett volna kihozni.

Csodálkozom, hogy Révésznek nem jutott eszébe kiállni a gyerekpornó-manga-rajzolók és szerzők munkahelyének védelmében. Esetleg a modellt ülő lányok órabérének megemelését is indítványozhatta volna. Ha a magyar lélekre érzékeny szerzőként tudná, hogy a magyarokat nem érdekli a külföld, csak ha londoni melóról van szó, akkor esetleg vonhatott volna hazai párhuzamokat: itthon még nincs olyan diverzitás, hogy a fejlett kelet olyan termékei is minden újságárusnál kaphatóak legyenek, mint a mangába oltott gyerekpornó képregény, ami bizonyára növelné a hazai pedofilok komfortérzetét is. Joguk van ehhez, akkor is, ha praktikaliter az interneten annyit néznek gyerekpornó-animét, amennyit akarnak, ez ugyanis egy szimbolikus, emberi jogi ügy!

Nincs fontosabb, mint kiállni a japán pedofilok gyermekpornó-mangához való emberi jogáért! Világ pedofiljai, egyesüljetek, hogy legalább ehhez jogotok legyen! Tüntetést a japán nagykövetségek elé! Vagy inkább a tokiói magyar nagykövetség elé, hiszen itthon csökken a szabadság, a pedofilok szabadsága is!

„Tudom, volt már rá eset, hogy gyerekgyilkosnál gyerekmanga-gyűjteményt találtak, de eset mindenre van” – írja Révész. Hujujuj. Előre a nácipornó-mangával! Ezek szerint lehet olyan képregényt is csinálni, meg animét, amiben a nácik a pozitív főhősök, ha már máshoz nem, ehhez csak joguk van a vágyaikkal küzdő náciknak, hisz érzékeltetni kell velük, hogy „szabadságpárti állam nem ellenük, hanem csak a gyekekért”, pontosabban a zsidókért tilt! Sőt, a filmek sem ártanak, abban csak színészkedés van, nácikat pozitív hősöknek a háborús filmekben, ennyihez mindenkinek joga van!

Esetleg arra is rámutathatna a társadalomtudomány, hogy nem szabad a pedofilokról elítélően beszélni, mert ugye ez fokozza a feléjük irányuló társadalmi megvetést, ami akár a pedofilok elleni fizikai erőszakba torkollhat! Hisz tudjuk, az erőszak mindig a betiltósdival és a verbális agresszióval kezdődik! Szóval a gyűlöletbeszéd-törvények részévé kell tenni a pedofilok emberi méltóságának megsértésének betiltását, itt ugyanis elérkeztünk a szólásszabadsággal való visszaéléshez, a szólásszabadság határaihoz!

Sőt: a pedofília abból ered, hogy nem volt gyerekszobája a pedóknak és egy szobában kellett aludni a szüleikkel, ami elidegenítette őket a felnőttektől, szóval a pedofilokat nem szabad börtönbe zárni, sem ivartalanítani, hanem terápiára kell küldeni! Az iskolákban pedig be kell venni a tananyagba, hogy a legnehezebb dolog pedofilnak lenni, úgyhogy mindenki a lehető legnagyobb megértéssel legyen a pedofilok iránt, aki nem, az fasiszta! 

© 2013 Tutiblog, AllRightsReserved.

Működteti a Blogger