2014. szeptember 18.

Zöld dossziék mindenhol


Valahol ott maradt abba a teljesen hiábavaló reppelés Horváth Andrásról és az ő Zöld Dossziéjáról, amiben az Univerzum Legnagyobb Rejtélyei mellett ott bújt el a Nagy Sokezermilliárdos Lopás, amiből Európa ezen szomorú felének minden búja, baja, gondja megoldható lenne (lásd még stadionpénz), hogy majd úgyis kiderül az igazság.

Azóta is akkora várakozásban vagyunk az igazságra, hogy majdnem teljesen el is feledkeztünk arról az ezersok milliárdos összegről, amiért tulajdonképpen csak le kellene hajolni a földre, azaz kinyitni a dossziét. Odakerült a magyarság boldogulását akadályozó háttérhatalmak (zsidók, olaj-lobbi, amerikaiak, illuminátusok, szabadkőművesek, Opus Dei - szabadon folytatható) tőlünkmagyaroktól elrabolt többi ezermilliárdja, Szélesgabi energiakockája, a makói gázmezők, a levegővel üzemelő autó, meg a többi fantazmagória mellé.

Az adózás tudományának alkimistájáról se hallhattunk már egy ideje. Olyan fontosabb kitalációk foglalták le a tisztelt újságírók kollégákat, mint az Orbán-Simicska háború, amiből annyi azért igaz, hogy ez két létező személy és ismerik egymást.

Horváth András egészen a mai napig illegalitásban volt. Ő meg a Zöld Dosszié elvonult a világból, senki nem foglalkozott vele. Még az RTL klub sem csinált vele híradót, pedig azok mostanában már a városhatárt is hajlandóak átlépni egy-egy olyan hatalmas leleplezésért, mint mikor becsöngettek a felcsúti polgármesterhez, de az nem volt otthon. Egyvalaki nem feledte csak el, méghozzá JuhászPeti, az egyik kedvenc politikusunk, példaképünk, aki dicséretesen ügyesen meg tudta úszni ezt az egész munkába-állás mizériát, amivel mi felelőtlenül tönkretettük felnőtt életünk hétköznapjainkat. Eddig, most azért kapar rendesen a Milla lesz a harmadik erő szöveg ellenére az egyesült baloldali erők élén egy jól fizető választott tisztségért, és ez valószínűleg összefügghet az APEH feketelistájával, meg azzal a szolid 8 milliós adótartozásával, amit eddig felhalmozott céges ügyletei során.

Nos, neki sikerült előkerítenie Horváth Andrást valahonnan, és ezzel a lendülettel rögtön kinevezte képzeletbeli polgármesteri birodalmának számvető-elszámoltató bizottságának az élére. Az ő feladata lesz az átláthatóság megteremtése, és Rogántóniék bebörtönzése.

Mindezt egy zöld dossziéban gyűjti össze és nem mutatja meg senkinek.

© 2013 Tutiblog, AllRightsReserved.

Működteti a Blogger