2013. július 7.

Kiegészítésre szorul a Tavares-jelentés…


...avagy Magyarországon nem szerelemből tömik a libát. Dugni vagy tömni? – az igazi koppenhágai-dilemma.

Vegyünk példát Németországról! Most kezdjük csak igazán érteni, hogyan kell egy országnak helyesen gondolkodni a demokráciáról, hogyan kell megteremteni annak feltételeit, hogy egyáltalán elkezdhessen gondolkodni a demokráciáról, aminek a vége végül a helyes gondolkozás lesz a demokráciáról. És hogy hogyan és miért próbálták eddig véres harcok árán, csokor szegfűnek, fehér galambnak vagy zöld galagonyának álcázva azt az egyszeri magyar embert megdemokratizálni a láng-és pumalelkű hazai liberálszocialisták. A német alkotmányos rendben egy civil szervezet (ZETA) nemrégiben okosította ki az oktondiakat a Nagy Demokratikus Elméletből. Figyeljünk csak: „morális kérdéseknek nincs helye a törvénykezésben”. Na ugye! A hülye magyarok meg beleírják ezt a képtelenséget. A ZETA Németország polgárainak azon csoportját képviseli, akik szexuális vonzalmat éreznek különféle állatok iránt. A németek eleddig szabadon hozhattak létre és látogathattak olyan erotikus állatkerteket, ahol az állatokat használni is lehet. Mikor veszélybe kerültek ezek a paradicsomi ligetek, a ZETA azonnal indokolt és lépett.

E példamutató szabályozástól szerencsére nem is vagyunk olyan messze. Emlékezhetünk még, hogy hazánkban csak rongálásért tudtak pénzbüntetésre ítélni egy tyúkcukkoló férfit. Hogy van azért még min dolgozni, azon is lemérhető, mennyire meglepődött Markus Müller (alias Friedrich H. Mülln), a Négy Mancs aktivistája, hogy a magyarok mit is értenek libatömés alatt. A törvényi igazodás a jövőben tisztázni fogja ezeket a nem is olyan lényegtelen fogalmi különbségeket. Addig pedig legalább azt tudjuk, mitől is hízik a germán szárnyas.

Egy eszményi szabad német politikus két kelet-európai államocska kioktatása közben állatkertbe jár. Dugni. Jobban is megy a jelentés-írás egy kis „rongálás” után. Üzletemberekkel vagy átlagpolgárokkal karöltve, peckesen sétálgatnak a különböző országokból származó állatok karámjai között. Szemeznek a pulykákkal, huncut megjegyzéseket tesznek a kajmánoknak. Háttérben a büntetésben lévő magyar állatállomány (pulik, szürkemarhák, rackajuhok és mangalicák) amelyet egyelőre lehetetlen EU-komformizálni, mint lovaglásra alkalmatlan zebrát (Mellesleg kormányprogramot követelünk a hazai hucul-állomány fejlesztésére! Alacsonyabb termete miatt alkalmasabb szexuális célú felhasználásra, ugyanis létra helyett elég sámlit használni. Ez balesetvédelmi megfontolásokból is üdvösebb.  - A szerk.). Pedig a képviselők visszafogott indulatából kitűnik, mennyire vágynak a magyar húsra. A végletekig kifárasztott görög juhok, spanyol szarvasmarhák, portugál vakondok láttán ez persze nem is csoda. Itt jön a képbe a libabizniszben (és demoralizált demokráciában) kiemelkedő szakembernek számító Bajnai Gordon, aki a Bilderberg-találkozón Magyarországgal szemben támasztott feltételeknek igyekszik is megfelelni. A Viviane Reding által felvázolt külföldi (demokratikus) beavatkozás fejében egyelőre csak a Fővárosi Állatkert használatra való átengedéséről folynak a tárgyalások, de kellő nyomásra európai látogatóink számára megnyílhatnak a kitűnő szórakozást ígérő nemzeti parkjaink is. Persze Gyurcsány Ferenc sincs kiütve a nyeregből, hiszen Kóka Jánossal közösen ígéretes animal-party telepet létesíthetnek a Sukoróra szánt kaszinóváros helyére.

Mindez természetesen a jövő. Addig is hisztérikusan követeljük javasoljuk a Tavares-jelentést a következő három tényszerű megállapítással kiegészíteni.
  • Magyarországon tragikus módon a morál még részét képezi a törvényalkotásnak. (most itt köpni kell)
  • Magyarország antidemokratikus módon nem aknázza ki kellőképpen rendkívül gazdag helyi domesztikált és vad állatvilág nyújtotta lehetőségeit. (itt is köpni kell)
  • Magyarország elszalasztja történelmi lehetőségét, hogy demokratikus fejlődésben ne csak utolérje, hanem meg is előzze Európát a dendrofília területén. Nyissuk meg szép magyar tölgyeink buja odvait meredező hímtagú demokrata barátaink előtt (itt nem köpni kell, hanem petíciót fogalmazni).


© 2013 Tutiblog, AllRightsReserved.

Működteti a Blogger