2013. július 11.

Visszanyalt fagyi!


Kellemetlen. Roppant kellemetlen. De csak számukra. Egy magunkfajta jobber trollnak ugyanakkor megkésett (vagy korai) karácsony, ha le lehet rasszistázni egy antirasszistát. Ha emberijogizni és politikai korrektezni lehet egy liberálszocinak.

Szabó Tímea eldurrant az ATVstúdiójában és minden csupa kaki rasszizmus lett körülötte. A maffiakormányzás ellopja az emberektől a >>mindent<< és szegénységbe taszítja őket – mondotta, majd egy laza ecsetvonással niggerezett és dél-amerikai cigányozott egyet. Elvégre a gazdasági helyzet kézzelfogható (a zemberek által is érthető, azaz populista) leírására nincs is jobb a niggerezésnél. Botswanaval és Chilével élünk egy szinten. A niggerekkel és cigányokkal. Épp csak azt nem tette hozzá, hogy fehér emberhez méltatlan körülmények uralkodnak Magyarisztánban.

Persze a nem is annyira látens, inkább direkt rasszizmus mellett a feltűnő ostobaságot is számon kérhetjük nyugodtan (még mindig a legjobb nő a parlamentben) Tímeán. Ugyanis az, hogy „Magyarország visszacsúszott a közepes jövedelmű országok sorába” kijelentés tényszerűen nem igaz. Magyarország maradt ahol volt, miközben a néhány éve, évtizede még harmadik világként emlegetett periféria elhúzott mellettünk. És mellesleg a világ mellett. Ilyen összevetés kizárólag csak a térségünk többi államával lenne érvényes. Csehországgal, Szlovákiával, Horvátországgal, stb.

A másik iszonyúan vicces epizód, hogy az általa felsorolt országok (nigger és cigány országok) mellett egyáltalán nem szégyen bármiféle nemzetközi listában helyet foglalni. Chile például már 1990 óta stabil 7 százalékos gazdasági növekedést produkált, ami a válság hatására 4 százalékra csökkent. Azaz a legsúlyosabb nemzetközi gazdasági válság közepette évi 4 százalékos gazdasági növekedést mutatott fel. Szar lehet. De mindegy, ezek csak számok, sokkal fontosabb, hogy cigányok, ezért ciki mellettük helyet foglalni bármilyen rangsorban is az Együtt Korszakváltók Párbeszéde szerint.

„A Forbes magazin 2011-es, legjobb üzleti környezetet mérő listáján a 24. lett, Japánt és Dél-Koreát is megelőzve. A BlackRock Institute által készített tavalyi, szuverén kockázati rangsorban Chile a nyolcadik helyen – a legalacsonyabb kockázatúak között – végzett, Dél-Koreával holtversenyben. A francia-szingapúri INSEAD intézet által 2011-ben készített innovációs rangsorban szintén a legjobb helyen (világszintet tekintve a 38. helyen) állt a latin-amerikai országok közül. A svájci Insitute for Management Development (IMD) által készített 2011-es nemzetközi versenyképességi ranglistán a 25. helyen állt az ország, szintén első helyen a térségben. A Transparency International által 2011 végén kiadott éves korrupció érzékelési indexen szintén a térség legelőkelőbb helyén végzett az ország.” – olvashatjuk a Kitekintő.hu tanulmányában. Tényleg ciki velük bármilyen összevetés!

Szóval, kedves Timi, marha jól nézel ki, de rasszista vagy és ostoba! A fagyi meg visszanyal!

UPDATE: Természetesen mi sem gondoltuk komolyan, hogy Szabó Tímea niggerezett és cigányozott. Csak arra mutattunk példát e poszttal, hogy mennyire könnyű bárkit bármikor a rasszizmus vádjával ütlegelni. Azt az állításunkat viszont továbbra is fenntartjuk, hogy ostoba. (Azért némi látens rasszizmus mindenképpen van a gondolatmenetében - a szerk.) A visszanyalt fagyi címmel erre próbáltunk utalni, de nem meglepő módon a háborgó netes baller scene nem fogta fel. Szmájli. 

© 2013 Tutiblog, AllRightsReserved.

Működteti a Blogger