2014. január 31.

Gordont már tényleg üldözik!


Bajnai Gordon - a súgógépnél: Szigetvári "Gourmet" Viktor - felfedezte magának a 2014-es kampány legfontosabb eseményét: valakik állítólag törölték az Ő bejegyzését Orbán Viktor hivatalos Facebook oldaláról. Atomot a trolloknak!

A volt miniszterelnök úgy rezonál a közhangulatra, ahogy a harasztot megzörgeti a szél: állítólag beírt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr Facebook oldalára, de a gonosz rezsimszolgák kitörölték a bejegyzését. A hírre az Együtt 2014 főhadiszállásán pezsgőt bontottak, és Szigetvári Viktor stratégiai spindoctor mind a tíz ujját megnyalta örömében, majd miután kiélvezte az ínyenceknek járó falatokat, telekürtölte a ballib médiát a cenzúra hírével.

B. Gordon IMF-ügyi miniszter szerint "A volt miniszterelnök kommentárját Orbán Viktor oldaláról hamarosan törölték: a rezsim névadója láthatóan nem szeret a valóssággal szembesülni." Ezzel B. Gordon Hajdú-Bét károsult telibe trafálta a kommunikáció csimborasszóját, tuti, hogy az ölébe esik a 2/3-ad.

A Tutiblog Sherlock-szekciója nem hagyta annyiban ez a példátlan eset, és utánajártunk a dolgoknak. A Miniszterelnökségen dolgozó befolyásos államtitkár-helyettesektől úgy értesültünk, ürgebőrbe varrt trollok cenzúrázták ki szegény Gordont a Miniszterelnök Úr Facebook-oldaláról. A Hülye Járások Minisztériumát is megkerestük, ahonnan az alábbi szűkszavú közleményben tudatták velünk, amit tudnunk kell: "Nem történt törlés STOP hamarosan újranyitjuk a Lipótot STOP oda várjuk az exminiszterelnököket STOP". A Tutiblog éleslátását azonban nem hagyja elvakítani a sunyi és aljas kormányzati propaganda, és a valóság nyomába eredtünk: a CÖF-ös plakátokról ismert bohóc azt mondta el portálunknak, személyesen ő maga törölte ki Bajnai Gordon IMF-ügyi miniszter bejegyzését Orbán Viktor Miniszterelnök Úr Facebook-oldaláról.

A Tutiblog ezennel örömét fejezi ki amiatt, hogy felfedhette Önök előtt az évszázad csicskasztoriját, és képes volt leleplezni a gaz cenzorokat, akik kitörölték a jó Gordon megnyilvánulását a Miniszterelnök Úr Facebookjáról.

A bigott ellenzéki szavazóknak nem is kívánhatnánk mást, csak egy falat csicskalángost.

Jó étvágyat a baloldali menühöz!

PS. Mint az MTI-ből időközben kiderült, a valóság ennél sokkal egyszerűbb. Ha egy hozzászólást az olvasók közül sokan spamnek jelölnek a Facebookon, az Cukorhegyi rendszerében automatice spamnek minősíttetik. Ekkor a hozzászólás beszürkül, ahogyan a csatolt képen is látszik. Letörölni azonban nem törölt le senki semmit, csak az Együttnél megint torokra vették a brét. Nem először... 

Az pedig, hogy Gordi az olvasók jórésze szerint hétköznapi troll, nem okozott meglepetést. Reméljük, a bús képű, nagyreményű lovag a választási eredményt nagyobb visszafogottsággal és kevesebb kétkedéssel veszi majd tudomásul...

© 2013 Tutiblog, AllRightsReserved.

Működteti a Blogger