2014. január 7.

Nagyon durva: Gordon tisztességes adózásból okít minket!


Ebben az ócska, miazmás, nem tél-télben az ember hajlamos tudomást sem venni a nagy eseményekről. Menyhárt például még azt sem dolgozta fel, hogy szilveszterkor, Gavra Gábor HVG.hu-exfőszerkesztő utolsó munkanapján valami charta-féle járta végig a netet, miszerint a törpikés videóhamisítás miatt kirúgott hávégések a sajtószabadság mártírjai, meg ilyenek. Volt véleményük, és nem tartották magukban... Vagy ez csak valami szilveszteri poén? Aztán meg majd elvitte a szélütés az egész T-blog Toronyházat, hogy az a szemét Kerényi teljesen lehagyott minket a százas listáról, így nem írhatunk kétszázezerért a méhecskékről és a pitypangokról basszus

És most itt van ez a Gordon Bogart! A béna Casablanca-átiratok, amelyeknek epekőhajtó mivoltán Joliet Jake Blues már alaposan kidühöngte magát az előző posztban. A Bajnai-agy(evő)tröszt délutánra le is törölte mind a hármat az Együtt-PM honlapjáról.

Menyhárt ezután kezdett csak el gondolkodni rajta, hogy vajon miért? Hogy (miután szegény Gordonnal százszor felmondatták a hülye propagandát, és még utólag nagy melóval ércesítették is a búsképű spániel hangját) miért is lett ciki délutánra a produkció? Mi történhetett? Csak nem leesett a tantusz, és ebéd után Jávor Benit beletekerték a snapszos szekrénybe, vagy megtépték Szigetvári Richelieu Viktor rajzfilmorrát? 

Az egyik verzió, hogy délutánra belátták: Bajnai kurvára nem Humphrey Bogartra hasonlít a Casablancából, hanem inkább Kutya Úrra a Szomszédokból. Csakhogy ennek ellentmond, hogy az önkritika sosem volt a baloldal erőssége. Sokkal inkább a szöveggel lehetett a baj. Úgyhogy ideje kielemezni, miféle agitpropot is mondattak fel szegény Gordonnal, amit délutánra mégis inkább cikinek találtak! Lássuk! (Hiába törölték szegények, valaki bedobta az új linket a toronyház postaládájába...)



Azt mondja a pofa Bajnai-Bogartnak: "Figyelj, én becsületes embernek tartom magam. Kifizetem az adókat, a munkatársaimat sem feketén foglalkoztatom. Nem trükközöm, szeretnék nyugodtan aludni. De azért szeretnék gyarapodni is."

Mire B-B: "Nem te vagy az egyetlen, aki úgy gondolja, hogy a kormány nem ezen a világon él...."

Majd a válasz: "Jó lenne, ha hazugság nélkül is meg lehetne élni abból, amire mindig vágytam, a saját cégemből!"

Bazdmeeeeg, hát ez az! Gordon, az off-shore király, az adócsaláselkerülés és az állambácsi lenyúlásának nagymestere olyan országban szeretne élni, ahol mismásolás nélkül is lehet vállalkozni! Neeeeee, 18-as karikát azonnal!

Tényleg, a sok Hajdú-Bét, Wallis, InterFood, meg miegyéb panama közül a tisztelt Tuti-olvasóra tekintettel röviden csak egyetlenegy: "Bajnai Gordon miniszterelnök a Wallis Zrt. vezetőjeként egy 6,5 millió dolláros, hatalmas profittal járó adásvétel teljes pénzforgalmát bonyolította le az adóoptimalizálás elvei szerint, azaz a magyar adóhatóságot megkerülve, ciprusi cégek beiktatásával - derítette ki a Magyar Hírlap. Az üzlet másik nyertese Kóka János és családja volt..." Részletek ITT!

Gordon, ha így folytatod, nem csak a népszerűségi indexen, de mint moral insanity is alulról fogod kerülni a reggel, éjjel meg este hazudozó Gyurcsány Fletót! Nem lenne egyszerűbb feladni?

Nagy becsben tartott olvasóinknak grátiszként íme a másik két törölt Gordon Bogart videó! Hátha abban is találnak valami nagyon-nagyon durvát!



© 2013 Tutiblog, AllRightsReserved.

Működteti a Blogger